Sprostitvene masaže

  • Sprostilna masaža PURA VIDA: pri masaži se izvaja kombinacijo različnih masažnih in terapevtskih tehnik. Masaža je plod večletnih izkušenj fizioterapevtke.

  • Sprostilna masaža s kakavovim maslom: uporabljamo kakavovo masažno ploščico, ki se ob stiku s kožo stopi v prijetno, po čokoladi dišeče olje. Dokazano je, da ima kakavovo maslo protivnetne lastnosti, kožo ščiti pred negativnimi vplivi iz okolja, jo dodatno vlaži, ji vrača mehkobo in spodbuja regeneracijo tkiva. Primerno je za vse tipe kože.
  • Masaža za nosečnice (del telesa): individualno prilagojena vsaki nosečnici posebej, glede na mesec nosečnosti, težave, želje. Masaža se NE IZVAJA: v prvem trimesečju, v primeru rizične nosečnosti ali v primeru drugih hujših zdravstvenih težav (posvet z zdravnikom).
  • Indijska masaža glave: izredno čutna sprostilna tehnika, pri kateri se masira zgornji del hrbta, ramena, vrat, predvsem pa obraz in lasišče. Je učinkovita metoda za odpravljanje stresa, napetosti v mišicah, utrujenosti in nespečnosti.
  • Tradicionalna tajska masaža: je kombinacija joge, akupresure in refleksologije. Temelji na razteznih gibih in pritiskih na točke energijskih linij. Masaža se izvaja na tleh na mehki podlagi, brez uporabe olja, priporoča se, da ste oblečeni v udobna, elastična oblačila. Učinki masaže: večja prožnost in gibljivost, sproščanje napetosti v telesu, boljša cirkulacija, manjša bolečina, spodbuja notranji mir, boljše splošno počutje. 
  • Tajska refleksna masaža stopal: je podobna refleksologiji. Uporablja se različne manualne tehnike (masaža, raztezanje, mobilizacija), glavni poudarek pa je na uporabi posebne lesene palčke, s katero se stimulira refleksne točke na stopalih in gležnjih. Masaža je močnejša, zato pred začetkom terapevta obvestite o morebitnih težavah s stopali in gležnji.

Stopite z nami v stik!

 

Telefon: 030/766-979

E-mail: info@puravida.si