Masaže in rituali za popolno razvajanje

  • Masaža s čokolado (delna): močnejša masaža hrbta in nog, ki napolni vaše čute in sprosti telo.
  • Masaža z oljem masažne sveče (več vonjev): za zmanjšanje negativnih čustev, sprostitev telesa in duha. Uporabljajo se masažne sveče iz naravnega rastlinskega voska, rastlinskih masel in eteričnih olj. Vosek se topi pri nižji temperaturi kot pri običajnih svečah, zato ne opeče, ko pride v stik s kožo.
  • Hot Stone masaža z vročimi kamni: pri masaži se uporablja ogrete bazaltne kamne vulkanskega izvora, masažno olje in 100% naravna eterična olja. Kamnov se ne samo polaga na dele telesa, ampak se z njimi tudi masira.
  • TRANQUILLITY PRO-SLEEP MASAŽNI RITUAL: pri tem unikatnem in nežnem ritualu se uporablja edinstvena mešanica eteričnih olj, ki se jo nanaša s kombinacijo ajurvedskih in indonezijskih Sea Malay masažnih gibov ter z uporabo mehkih čopičev. Hipnotična Tranquillity glasba vas popelje v globoko umirjenost in popolno sprostitev.
  • ART OF SPA RITUALI (ZEN, KLEOPATRIN in GROZDNI ANTI-AGE): negovalni rituali, pri katerih se kožo najprej pripravi s pilingom, sledi bogata nega z oblogo ali masko, zaključimo z intenzivno hranljivo nego in hidratacijo kože ter po želji tudi z masažo.

Stopite z nami v stik!

 

Telefon: 041/540-937

E-mail: info@puravida.si