Dorn-Breuss metoda

Je kombinacija Dornove terapije naravnavanja sklepov in masaže hrbtenice po dr. Breussu. Primerna je za vse, ki imajo bolečine v hrbtenici, težave s sklepi, skoliozo, artrozo, okvare medvretenčnih ploščic in išias, mravljinci v rokah ali nogah, glavoboli in migrene, revma, težave s čeljustnim sklepom, prebavne težave, predvsem masaža pa pomaga pri motnjah spanja, depresiji, stresu, tesnobi v prsih, splošni utrujenosti…

Dornova terapija naravnavanja sklepov je nežen način korekcije položaja vretenc in drugih sklepov na neboleč in varen način. Nima stranskih učinkov, je popolnoma varna in zelo učinkovita tehnika. Temelji na poravnavi dolžine nog, korekciji medenice in križnice, korekciji vretenc hrbtenice ter naravnavi ostalih sklepov. Dopolnjuje se z masažo hrbtenice po dr. Breussu.

Masaža hrbtenice po dr. Breussu je nežna in blagodejna. Izvajamo jo s šentjanževim oljem, ki hitro prodira v telo, nahrani in navlaži tkivo in medvretenčne ploščice. Je tehnika rahlega raztezanja hrbtenice, sproščanja mišic ob hrbtenici ter vzpostavljanja energijskega ravnovesja v telesu in nemoten prehod energije s pomočjo svilnatega papirja in magnetizma. Lahko jo izvajamo samostojno, odlično pa se kombinira z Dornovo terapijo, ki se jo naredi po masaži.

Breussova masaža je ena izmed redkih masaž, ki se lahko izvaja tudi ob akutnem stanju hrbtenice.

Stopite z nami v stik!

 

Telefon: 041/540-937

E-mail: info@puravida.si